Politika Privatnosti

Politika PrivatnostiU Stake Sitesu ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i predani smo zaštiti vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti sadrže važne informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke.

Informacije koje prikupljamo

Možemo prikupljati osobne podatke o vama kada koristite našu web stranicu ili usluge. Ovi podaci mogu uključivati ​​vaše ime, adresu e-pošte, podatke o plaćanju i druge detalje koje nam dostavite. Osim toga, možemo prikupljati podatke o vašem uređaju, kao što su vaša IP adresa i vrsta preglednika.

Također možemo prikupljati podatke iz drugih izvora, kao što su javno dostupne baze podataka, kako bismo dopunili podatke koje prikupljamo izravno od vas. Ovi podaci mogu uključivati ​​demografske podatke, interese i druge podatke relevantne za naše proizvode i usluge.

Kako koristimo vaše podatke

Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili naše usluge i kako bismo s vama komunicirali o našim proizvodima i uslugama. To može uključivati ​​slanje promotivnih materijala, biltena i drugih informacija o našim proizvodima i uslugama. Također možemo koristiti vaše podatke za poboljšanje naše web stranice i usluga.

Možemo koristiti vaše podatke kako bismo personalizirali vaše iskustvo na našoj web stranici, primjerice tako da vam prikazujemo ciljane oglase na temelju vaših interesa. Također možemo koristiti vaše podatke za provođenje istraživanja i analize kako bismo bolje razumjeli naše kupce i poboljšali naše proizvode i usluge.

Informacije koje dijelimo

Vaše osobne podatke možemo otkriti pružateljima usluga trećih strana koji nam pomažu u pružanju naših usluga. Ovi pružatelji usluga mogu uključivati ​​procesore plaćanja, marketinške agencije i druge dobavljače treće strane. Također možemo otkriti vaše podatke u skladu sa zakonom ili radi zaštite naših prava.

Osim toga, možemo dijeliti vaše podatke s našim povezanim društvima i podružnicama u svrhe opisane u ovoj Politici privatnosti. Također možemo dijeliti vaše podatke s partnerima trećih strana za zajedničke marketinške napore, kao što je promicanje naših proizvoda i usluga vama.

Tvoji izbori

U bilo kojem trenutku možete odustati od primanja marketinških komunikacija od nas. Također možete zatražiti pristup ili ispravak svojih osobnih podataka tako da nas kontaktirate pomoću podataka navedenih u nastavku.

Također možete odlučiti onemogućiti kolačiće u svom pregledniku, iako to može ograničiti vašu mogućnost korištenja određenih značajki naše web stranice.

Sigurnost

Poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. Koristimo standardne sigurnosne mjere za zaštitu vaših podataka, uključujući enkripciju, vatrozid i druge sigurnosne tehnologije.

Promjene ovim Pravilima o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku privatnosti kao odgovor na promjene u našoj poslovnoj praksi ili pravnim zahtjevima. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na našoj web stranici.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti ili našim praksama u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na [email protected]. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Nova kazina

100% bonus do €500 + 50 besplatnih vrtnji

Uplatite 1000$ i dobijte 2000$ BESPLATNO

Bonus dobrodošlice do 500 € plus 100 besplatnih vrtnji on Knjiga mrtvih

Novi igrači mogu tvrditi 25 besplatne okretaje na BETSOFT igrama.

Kladite se sada da biste se pridružili Stake's Daily $100,000 utrka!

100% bonus dobrodošlice. Up do 200 € više za igru